Conference program

Monday, June 19, 2023
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
›8:00 (50min)
›8:50 (10min)
› Aquitaine
›9:00 (45min)
› Aquitaine
›9:45 (45min)
› Aquitaine
›10:30 (30min)
› Ile de France
›11:00 (1h20)
IGA for thin structures
Wolfgang Dornisch
› Aquitaine
›11:00 (1h20)
Mathematics of IGA
Giancarlo Sangalli
› Alsace
›11:00 (1h20)
› Bourgogne
›11:00 (1h20)
› Bretagne
›12:20 (1h40)
› Ile de France
›14:00 (1h40)
IGA for thin structures
Wolfgang Dornisch
› Aquitaine
›14:00 (1h40)
› Alsace
›14:00 (1h40)
› Bourgogne
›14:00 (1h40)
› Bretagne
›15:40 (30min)
› Ile de France
›16:10 (1h40)
IGA for thin structures
Wolfgang Dornisch
› Aquitaine
›16:10 (1h40)
› Alsace
›16:10 (1h40)
› Bourgogne
›16:10 (1h40)
› Bretagne
Session
Speech
Logistics
Break
Tour
Online user: 1 Privacy
Loading...